Ранній багаторічний сорт для вирощування у відкритому та закритому ґрунті, а також на балконі. Від появи сходів до дозрівання листя проходить приблизно 45-50 днів. Посів можна проводити тричі за сезон. Щавель добре розвивається на слабокислих або нейтральних супіщаних або суглинистих ґрунтах, удобрених перегноєм і очищених від бур'янів. Віддає перевагу достатньої кількості вологи, помірній сонячній активності, витримує незначне затінення і заморозки. Сорт стійкий до стрілкування і слабко уражається несправжньою борошнистою росою. На одному місці культуру вирощують 3-4 роки.
Формує розлогу розетку листя, довжиною до 15 см, яскраво-зеленого кольору. Містить велику кількість аскорбінової, дубильної, щавлевої, фолієвої кислоти, вітаміни групи В, С, РР, бета-каротин, клітковину. Є джерелом заліза, марганцю, йоду, калію, кальцію, натрію, цинку та інших мікроелементів. Найбільшу користь приносить у свіжому вигляді, як інгредієнт вітамінних салатів. Також використовується для консервування, приготування перших страв та випікання.
УВАГА!
1 кг - оригінальна проф. упаковка виробника.
3 гр - фасування магазину GardenTime з оригінальної упаковки виробника.