Ранньостиглий гібрид угорського типу перцю солодкого. Термін дозрівання 65-70 днів від висадки розсади. Призначений для вирощування у відкритому та закритому ґрунті. Рослина середньоросла, компактна, рясно облистнена. Формує близько 10-12 плодів на одному кущі. Невибагливо до умов вирощування та агротехніки. Демонструє високу стійкість до вершинної гнилі та вірусу мозаїки.
Плоди конусоподібні, 3-4-камерні, великого розміру, з компактною насіннєвою камерою. Вага - близько 170-200 грам. У довжину виростають до 15-17 см, у діаметрі досягають 5-7 см. Товщина стінки – 7-9 мм. Колір технічної стиглості – оливковий, на цій стадії можливе збирання та реалізація врожаю. По досягненню біологічної стиглості плоди забарвлюються в яскраво-червоний колір. М'якуш м'ясистий, смачний і ароматний. Не втрачають своїх характеристик при транспортуванні та в процесі зберігання. Реалізується на свіжому ринку, використовується у кулінарії, консервуванні, переробці.
УВАГА! 500 шт - оригінальна проф. упаковка виробника. 10 шт, 50 шт - фасування магазину GardenTime з оригінальної упаковки виробника.