Ця цибуля - продукт німецької селекції, характеризується великими цибулинами, що мають плоску форму. Маса лука може досягати до 250 грам, в основному вона коливається від 100 до 150 грам. Колір - від жовто-коричневого і до білого у стиглих плодів. Смак напівгострий.
Сорт містить велику кількість вітаміну С. Сухі речовини містяться в цибулі в підвищених кількостях, завдяки чому його можна сушити і заморожувати. Підходить для приготування будь-яких страв, консервації і на вигонку. Від появи паростків до стиглості проходить до 95 днів. Висока стійкість до стрілкування та хвороб. Висока врожайність (до 5кг з 1м2). Підходить для тривалого зберігання.
Сорт Stuttgarter по праву вважається родоначальником усіх сортів, оскільки дуже багато інших сортів було виведено саме з сорту Stuttgarter. Ще однією великою перевагою цього сорту є міцне листя, що робить цей сорт ідеальним для вирощування цибулі на перо.
Висадка у відкритий ґрунт здійснюється в березні - квітні. При перекопуванні грядки вносять перегній і мінеральні добрива. Висаджують навесні цибулю-сівок за схемою 10х20 см на глибину 3-4 см. Присипати землею, злегка ущільнити ґрунт. Догляд традиційний: підживлення, розпушування, прополювання, поливи, профілактика хвороб і захист від шкідників.
10 кг - офіційна фасовка виробника. Інший об'єм - фасування магазину GardenTime.