Цибуля середнього терміну дозрівання. Технічної стиглості вона досягає приблизно на 105-110 день від сходів. Це дозволяє вирощувати Стурон не тільки в районах з теплим кліматом, але і в більш холодних помірних кліматичних зонах. Sturon є найпопулярнішим у професійному сегменті. Має сильну коневу систему, міцне перо і добре зберігається. Його відрізняє підвищена лежкість: цибулини прекрасно зберігаються в зимовий період, не втрачають своїх смакових якостей протягом 7-9 місяців.
Стурон утворює круглі цибулини, зручні для нарізання. Цибулина покрита декількома сухими щільними шарами луски, що має характерний золотистий відтінок і поздовжні смужки світло-коричневого кольору. Усередині лусочки дуже щільні, білі, соковиті. Привертають городників і його смакові якості - пікантний, гіркуватий смак і яскраво виражений запах.
Висадка у відкритий ґрунт здійснюється в березні - квітні. При перекопуванні грядки вносять перегній і мінеральні добрива. Висаджують навесні цибулю-сівок за схемою 10х20 см на глибину 3-4 см. Присипати землею, злегка ущільнити ґрунт. Догляд традиційний: підживлення, розпушування, прополювання, поливи, профілактика хвороб і захист від шкідників.
10 кг - оригінальна фасовка виробника.
0,5 кг, 1 кг, 5 кг - фасування магазину GardenTime.
Інтернет-магазин Gardentime пропонує купити цибулю сіянку Ібіс (Стурон) за найкращою ціною з доставкою по всій Україні.